Eşit koşullarda diyaloğa açığız

Eşit koşullarda diyaloğa açığız
Kuzey Marmara Otoyolu 6. Kesim Açılış Töreni’ne Vahdettin Köşkü’ndan canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Bu tür yapılar ülkemiz için sembol haline dönüşen eserlerdir. Biz büyük ve güçlü...

Kuzey Marmara Otoyolu 6. Kesim Açılış Töreni’ne Vahdettin Köşkü’ndan canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Bu tür yapılar ülkemiz için sembol haline dönüşen eserlerdir. Biz büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için ihtiyaç duyulan altyapıyı tamamladıkça ülkemiz yerli ve uluslararası yatırımcılar için giderek artan bir cazibe merkezine dönüşmeye başlamıştır” dedi.
ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararına değinen Erdoğan, “Hiçbir çekişmenin, polemiğin ülkeye faydası olmadığına inanıyoruz. Bizimle eşit şartlarda oturup konuşmaya, adil tekliflerle anlaşmaya hazır olan herkese kapımızda, gönlümüzde açıktır” diyerek şunları söyledi:
“Türkiye’nin egemenlik haklarını kullanmaktan asla tereddüt göstermeyecek bir ülke olduğunu kabul ettirmekte kararlıyız. Ülkemize diz çöktürtme gayreti içerisinde olanlara söylüyorum. Sizleri hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz. Nice badireleri atlatmamızı sağlayan bu kardeşlik iklimine sıkı sıkıya sahip çıkıyoruz.
2023 CUMHUR İTTİFAKI’NIN ZAFER YILI OLACAK
TBMM’de kabul edilen 2021 bütçesine de değinen Erdoğan, “Cumhur İttifakı olarak sergilediğimiz güçlü dayanışmayla ülkemize ve milletimize hizmet vasıtası olarak gördüğümüz bütçe sürecinin sağlıklı yürümesini sağladık. Attığımız bu adımlar, adı millet olan aslında zillet durumuna düşmüş, PKK ile iç içe olanlara da sesleniyorum. 2023 Cumhur İttifakı’nın yeni bir zafer yılı olacaktır. Milletimize verdiğimiz tüm sözleri tutarak 2023’e alnımızın akıyla ulaşacağız” dedi.