Eski bakan Eroğlu: Esnafımızın yüzde 90’ı halinden memnun

Eski bakan Eroğlu: Esnafımızın yüzde 90’ı halinden memnun
Muhalefet partileri liderleri ve milletvekilleri çarşı-pazar dolaşırken özellikle esnafın yaşadığı krizi aylardır aktarıyorlar, sosyal medyalarından videolar da paylaşıyorlar. Ekonomik gidişattan memnun olduğunu söyleyen pek...

Muhalefet partileri liderleri ve milletvekilleri çarşı-pazar dolaşırken özellikle esnafın yaşadığı krizi aylardır aktarıyorlar, sosyal medyalarından videolar da paylaşıyorlar. Ekonomik gidişattan memnun olduğunu söyleyen pek çıkmadı. Verilen hibelerin kendilerine ulaşmadığını da anlatan oldu, hibe yerine verilen kredileri alamayan ya da kira ve kredi borçlarını ödeyemedikleri için haciz kıskacında olduğunu söyleyen de…. Üstelik bölge ayrımı yapmaksızın, Türkiye’nin dört bir yanından… Ama eski bakan olan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Ahilik Haftası kapsamında seçim bölgesinde yaptığı esnaf ziyaretinden bambaşka bir tablo aktardı. Eroğlu, “Esnaflarımızı gezerken özellikle esnaflarımız memnun olduklarını son 2 aydır işlerinin çok güzel bir şekilde açıldığını ifade ediyor. Esnaflarımızın yüzde 90’ı memnuniyetini ifade etti” diye konuştu.
Eroğlu’nun esnaf turuna, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da eşlik etti.
“HER ZAMAN ŞÜKREDİYORLAR”
İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise esnafın sürekli şükrettiğini ifade etti: “Esnaflarımız her zaman olduğu gibi gerçekten misafirperver insanlar. Her zaman şükür ediyorlar. Bizler de onların taleplerini, daha iyi olması adına varsa sıkıntılarını aldık. Biliyorsunuz Ahilik; doğruluğun, dürüstlüğün, iyi ahlakın, mütevaziliğin ve yardımseverliğin sembolüdür.”