Eski danışmandan korkunç iddia: Kuzu’nun fişini çektiler

Eski danışmandan korkunç iddia: Kuzu’nun fişini çektiler
Suç örgütü liderliğinden hakkında arama kararı bulunan Sedat Peker’in Twitter’da yeniden gündeme getirdiği Zindaşti-Burhan Kuzu ilişkisi ile ilgili Sinan Çiftçi’den de iddialar geldi.AK Parti’de milletvekilliği dahil çeşitli...

Suç örgütü liderliğinden hakkında arama kararı bulunan Sedat Peker’in Twitter’da yeniden gündeme getirdiği Zindaşti-Burhan Kuzu ilişkisi ile ilgili Sinan Çiftçi’den de iddialar geldi.
AK Parti’de milletvekilliği dahil çeşitli görevlerde bulunan ve 1 Kasım 2020’de korona virüsü tedavisi gördüğü hastanede öldüğü açıklanan Kuzu’nun bir dönem danışmanlığını yapan Çiftçi, Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç’e yaptığı açıklamalarda önemli iddialarda bulundu.
Devletin üst kademesindeki isimlerin Kuzu ile kirli ilişkiler kurduğunu öne süren Sinan Çiftçi, “Burhan Kuzu, ciddi paralara iş takibi yapardı. En çok Berat Albayrak’ı kullanırdı. Fuat Oktay, Mustafa Şentop’a da çok iş çözdürdü” dedi.
100 MİLYON DOLAR ALDI Sinan Çiftçi, Burhan Kuzu’nun Zindaşti’den aldığı rakamın 100 milyon doları bulduğunu öne sürdü. Kuzu’nun, AK Partili Aliye Uzun tarafından tanıştırıldığı Zindaşti’nin Türk vatandaşlığına geçmesi ve gözaltından serbest bırakılması gibi konularda para karşılığında devreye girdiği daha önce iddia edilmişti.
FİŞİNİN ÇEKİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
Sinan Çiftçi ayrıca, “Bu olaylar daha da büyümesin diye Zindaşti dosyasını kapatmak için hastanede Burhan Kuzu’nun fişini çektiler diye düşünüyorum” dedi.