Eski Ülkü Ocakları Başkanı'ndan Oğan'a: Ben "cehenneme odun taşıyasın" diye imza vermedim

Eski Ülkü Ocakları Başkanı'ndan Oğan'a: Ben "cehenneme odun taşıyasın" diye imza vermedim
Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Eski MHP Milletvekili Atila Kaya, Sinan Oğan'ın ikinci turda Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından bir açıklama yayımladı, "Ben, 'cehennemin kapılarını kapayasın' diye imza vermiştim;...

Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Eski MHP Milletvekili Atila Kaya, Sinan Oğan'ın ikinci turda Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından bir açıklama yayımladı, "Ben, 'cehennemin kapılarını kapayasın' diye imza vermiştim; 'cehenneme odun taşıyasın' diye değil!" ifadelerini kullandı.

13. Cumhurbaşkanı Seçimi ilk turunda ATA İttifakı adayı olarak yarışan Sinan Oğan, seçime katılabilmek için 100 bin imza toplamıştı. İmza verenlerden biri de Atila Kaya'ydı.

"Eklemlenmeye çalıştığın geleneği hiç tanıyamamışsın"

Kaya, seçimin ikinci turunda Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan Oğan için şu ifadeleri kullandı:

"Ben, “cehennemin kapılarını kapayasın” diye imza vermiştim; “cehenneme odun taşıyasın” diye değil! Arzuladığın ikbali ‘tek adam’ın iradesinden devşirebileceğini umuyorsan; eklemlenmeye çalıştığın geleneği hiç tanıyamamışsın demektir!"