EVANDER’DE SONA GELİNDİ

EVANDER’DE SONA GELİNDİ
Yeni sezon öncesi ikinci kamp çalışmalarını Avusturya’ya sürdürecek olan Galatasaray’da bir diğer yandan da kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor.Süper Lig başlamadan orta sahaya takviye yapmak için çeşitli kulüplerle görüşmelerde...

Yeni sezon öncesi ikinci kamp çalışmalarını Avusturya’ya sürdürecek olan Galatasaray’da bir diğer yandan da kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor.

Süper Lig başlamadan orta sahaya takviye yapmak için çeşitli kulüplerle görüşmelerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, bir süredir görüşme halinde olduğu Midtjylland Kulübü’yle Evander için pazarlıklarda sona geldi.

Brezilyalı oyuncunun menajeriyle prensip anlaşmasına varan Özbek yönetimi, 7 milyon Euro isteyen Danimarka ekibini 5 milyona ikna etmeye çalışıyor.

Brezilya U17 Milli Takımı formasını da 11 kez terleten ve 7 gol kaydeden 24 yaşındaki yıldız geçen günlerde bir sakatlık yaşamış ancak durumunun hafif olduğu belirtilmişti. Evander’le 8 numara açığını kapatmanın hesaplarını yapan Cimbom, 10 numara pozisyonu için de girişimlerini sürdürüyor.