Facebook yerine AKbook, YouTube yerine ŞahsımTube

Facebook yerine AKbook, YouTube yerine ŞahsımTube
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidar tarafından ‘‘Dezenformasyon Yasası’’ olarak tanımlanan, gazeteci örgütlerinin “Sansür Yasası” olarak nitelediği yasa teklifine ilişkin olarak, “Dezenformasyon bahane,...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidar tarafından ‘‘Dezenformasyon Yasası’’ olarak tanımlanan, gazeteci örgütlerinin “Sansür Yasası” olarak nitelediği yasa teklifine ilişkin olarak, “Dezenformasyon bahane, istibdat düzeni şahane…” değerlendirmesini yaptı. Akşener, “AKbook’, ‘Saray Kuşu’, ‘ŞahsımTube’ mu gelecek?” dedi.

Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, “İktidar her zaman olduğu gbi, yine bir cambaza bak oyunu sergiliyor. Buradaki cambaz: Sosyal Medya Yasası.” ifadesini kullandı.

EMİN OLUN ÇOK AZ KALDI
Akşener konuşmasının devamında, “Bizi yeniden, Gazi Meclisimizin çatısı altında buluşturan rabbime, şükürler olsun. 20 sezonluk, gereksizce uzatılmış, keyifsiz bir dizinin final sezonu, sonunda geldi çattı. Hiç merak etmeyin; o sene, bu sene! İyilerin şafağı, artık ufukta görünüyor. Emin olun, çok az kaldı!” dedi.