Fahrettin Altun'dan Kılıçdaroğlu'na "Montajcı sahtekar" tepkisi: Bu aziz millet, her hakaretin hesabını soracak

Fahrettin Altun'dan Kılıçdaroğlu'na "Montajcı sahtekar" tepkisi: Bu aziz millet, her hakaretin hesabını soracak
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik "Montajcı...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik "Montajcı sahtekar" sözlerine tepki gösterdi. Altun, "Bu aziz millet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan her hakaretin, her hain saldırının hesabını sordu. Yine soracak Allah'ın izniyle" dedi.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bu aziz millet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan her hakaretin, her hain saldırının hesabını sordu. Yine soracak Allah’ın izniyle.

Bu aziz millet terör örgütlerine destek veren, onların temsilcileriyle kapalı kapılar ardında gizli kapaklı pazarlıklar yapan ve kendisini aptal yerine koyarak bir hafta içinde kılıktan kılığa giren sözümona siyasetçilere gereken dersi verecektir.

Biz, dış güçlerin içimize serpmeye çalıştığı nefret tohumları yeşermesin diye çalışmaya, temiz siyaseti savunmaya devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımızın dediği gibi biz sevgi kültürünü büyütmenin derdindeyiz.

Cumhurbaşkanımıza bu çirkin ifadeleri yakıştıranları bir kez daha milletimize şikayet ediyor, milletimizin bize çizeceği istikameti büyük bir heyecanla bekliyoruz.”

Ne olmuştu?

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından en son yaptığı paylaşımda, kendisi ile PKK’lıların montajlanarak servis edildiği video üzerinden propaganda yapan Recep Tayyip Erdoğan’a “Montajcı sahtekar” demişti.

Kılıçdaroğlu, “Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!” ifadelerini kullanmıştı.

TIKLAYIN - Erdoğan mitinglerde izlettiği kurgu videoları böyle sahiplendi: Ama montaj, ama şu, ama bu…