FALCAO’YA ÇILGIN MAAŞ: YILLIK 10 MİLYON EURO

FALCAO’YA ÇILGIN MAAŞ: YILLIK 10 MİLYON EURO
Galatasaray'da Araplar'ın Radamel Falcao'ya olan ilgisi devam ediyor. Al Hilal Kulübü’nün Falcao’ya yıllık 10 Milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen liglerin ne zaman başlayacağı konusunda...

Galatasaray'da Araplar'ın Radamel Falcao'ya olan ilgisi devam ediyor. Al Hilal Kulübü’nün Falcao’ya yıllık 10 Milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen liglerin ne zaman başlayacağı konusunda belirsizlik sürerken oluşan ekonomik buhran nedeniyle Galatasaray yönetimi oyuncu maaşlarında indirim talep etmişti.

Bu bağlamda takımın yıldızı Radamel Falcao ile görüşen Mustafa Cengiz yönetimi yılık 5 milyon Euro garanti ücret ve 2 milyon Euro da bonuslar kazanan Kolombiyalı futbolcudan 1.5 milyon Euro'luk indirim sözü almıştı.

Bu süreçte Arap kulüplerinin büyük ilgisine maruz kalan Falcao'ya yepyeni bir teklif geldi. Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre; Al Hilal’ın Galatasaray'ın eski golcüsü Gomis’in yerine 4 forvet oyuncusu belirlediğini yazdı. 

Bu isimler arasında Al Hilal Teknik Direktörü Razvan Lucescu’nun favorisinin ise Falcao olduğu ifade edildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin de olası bir teklife sıcak bakacağı vurgulanırken Falcao’nun 1.5 milyon Euro'luk maaş kesintisini kabul etse de bu durumdan memnun olmadığı ve Al Hilal’in kendisine yıllık 10 milyon Euro maaş önerdiği yazıldı.

Bu cazip teklifin ardından Kolombiyalı forvetin kafasının fazlasıyla karıştığı ve ligler başladıktan sonra durumun netleşeceği kaydedildi.