Fatih Portakal’dan Millet İttifakı’na: Hala bir şey olmamış gibi kameraların karşısına geçiyorsunuz, bu kadar rahat mısınız ya?

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 1, 2023 / 11:18

Gazeteci Fatih Portakal, Millet İttifakı liderlerine yönelik olarak, “Hala da hiç bir şey olmamış gibi kameraların karşısına geçiyorsunuz, bu kadar rahat mısınız ya? Bir daha ben sizin peşinizden neden gideyim ki? Size neden inanayım ki?” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası Millet İttifakı’nda kimsenin sorumluluk üstlenmediğini belirten Fatih Portakal, Sözcü TV Ana Haber’de şunları söyledi:

“Ben bir şey soracağım, ya arkadaş Millet İttifakı olarak seçimi kaybettiniz. Peki bunun sorumlusu kim? Sorumlu olarak kimler hesap verecek? Sandığa gidip değişim isteyen bizler mi bunun sorumlusu? Bize ‘Gidin sandığa, oy verin’ dediniz. Sorumluluğu üstünüze alın. Hala daha o koltuklarda oturuyorsunuz. Hala da hiçbir şey olmamış gibi kameraların karşısına geçiyorsunuz, bu kadar rahat mısınız ya? Bu kadar rahat insanların gözlerinin içine baka baka nasıl hitabı yapıyorsunuz, sorumluluğu almıyorsunuz?

İşte bu siyasi hırs. Seçim öncesinde de diyorlar ki ‘ülkeye demokrasi getireceğiz.’ Hadi canım siz de ya. Şimdi bakıyorum halinize. O koltuğu bırakmak istemiyorsunuz. Erdoğan da koltuğu bırakmak istemiyordu ama o iktidarda. Siz iktidara gelemiyorsunuz, oturduğunuz koltuğu bırakmak istemiyorsunuz. Bir daha ben sizin peşinizden neden gideyim ki? Size neden inanayım ki? Benim gibi insanlar size neden inansın ki?”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top