Fatih Terim: “MUSLERA’NIN EKSİKLİĞİNİ HİSSEDECEĞİZ”

Fatih Terim: “MUSLERA’NIN EKSİKLİĞİNİ HİSSEDECEĞİZ”
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Muslera’yı hastanede ziyaret etti.Terim daha sonra şu açıklamayı yaptı:"Muslera gayet iyi. Ameliyatı da çok başarılı geçmiş. Eşi ve kendisiyle oturup konuştuk. Olabilecek en iyi şekilde...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Muslera’yı hastanede ziyaret etti.

Terim daha sonra şu açıklamayı yaptı:

"Muslera gayet iyi. Ameliyatı da çok başarılı geçmiş. Eşi ve kendisiyle oturup konuştuk. Olabilecek en iyi şekilde şu anda. Muslera bizim için sadece bir kaleci değil. Galatasaray adına önemli şeyler ifade ediyor. Eksikliğini hissedeceğiz. Allah beterinden korusun. İnşallah bir an evvel ayağa kalkar ve ailesine kavuşur. Muslera, 2011'den bu yana Türkiye'de her hareketiyle sevilen bir figür. Diğer takımlar için de çok önemli. Herkesin sevgisini kazanmış bir sporcu. Bunu hak eden bir futbolcu."

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Muslera hakkında yaptığı açıklamada, "Gayet iyi bir ameliyat oldu. Kötü ve şanssız bir sakatlık. Emre Akbaba'nın sakatlığıyla aynı. Şu anda iyi durumda. Herhangi bir sıkıntısı yok. Beklentimiz 6 ay ama şimdilik süre vermek doğru değil." dedi.

Selçuk İnan: “MUSLERA DAHA GÜÇLÜ DÖNECEK”

Galatasaraylı Selçuk İnan da Fernando Muslera'yı ziyaret etti. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Selçuk İnan, "Morali gayet yüksekti. Buradan ona tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa zamanda daha da güçlü dönecektir. Kendisi de güçlü bir karakter" dedi.

Fernando Muslera'nın sakatlığına çok üzüldüklerini belirten İnan, "Gerçekten öyle çok üzgünüz. Morali gayet yüksekti. Buradan ona tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa zamanda daha da güçlü dönecektir. Kendisi de güçlü bir karakter. Çok da iyi bir insan. İlgi ve alakadan dolayı çok mutluydu. Takımımız adına zor bir süreçten geçiyoruz. Üzücü bir maçtı ama futbolda bunlar var. İnşallah daha güçlü dönecek" dedi.

"HAKKIMIZIN YENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Çaykur Rizespor'a karşı alınan mağlubiyet için de İnan, "Hayal kırıklığı yaşadık. Hakkımızın da yendiğini düşünüyoruz. Asıl üzücü olan ise 2 oyuncumuzu kaybetmek. Sağlık her şeyden önemli bunu bugün bir kez daha anladık. Maç geçti hedef devam ediyor. Pes etmiş değiliz devam edeceğiz. Bugün Muslera'yı mutlu gördükten sonra moralimiz yerine geldi. Nando güçlü bir karakter. Psikoloji de çok önemli bu sakatlıklardan sonra. Mental açıdan güçlü bir oyuncu olduğu ve mutlu da bir insan olduğu için dönüşünü hızlandıracaktır" şeklinde konuştu.

Öten yandan sözleşme durumu hakkındaki soruya da İnan, "Onula ilgili ilerleyen zamanlarda bilgi veririm" dedi.

MUSLERA’YA EŞİNDEN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Galatasaray’ın tecrübeli file bekçisi Muslera’ya eşi Patricia Callero doğum günü sürprizi yaptı.

Patricia Callero, dün 34 yaşına giren Muslera'nın doğum gününü kutlamaya elinde hediyeler ve balonlarla geldi.