FATİH TERİM NEŞTERİ VURUYOR

Son Güncellenme Tarihi: Temmuz 7, 2020 / 07:27

Süper Lig’de 6 maçtır kazanamayan ve son olarak evinde Trabzonspor’a kaybeden Galatasaray’da sular durulmuyor. Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim, ‘inandığı’ isimlerle yola devam edeceğini belirtti. Sarı-kırmızılılarda Terim’in hangi oyuncuları kastettiği ve kimleri gözden çıkardığı belli oldu.


İşte o isimler.


Feghouli
Galatasaray ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden Sofiane Feghouli’yi elden çıkartarak hem bonservis geliri elde etmek hem de maaş bütçesini düşürmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Cezayirli futbolcuya yıllık toplam 4.3 milyon euro ödüyor.


Falcao
Galatasaray sezon başında büyük sükse ile renklerine bağladığı Radamel Falcao konusunda beklediğini alamadı.


Seri
Galatasaray’da kalmak isteyenler kervanına katılan son isim Jean Michael Seri oldu. 28 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’da mutlu olduğunu ve kariyerini sarı-kırmızılı formayla sürdürmek istediğini söyledi.


Mariano
Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mariano, kariyerine gelecek sezon Brezilya’da devam etmek istiyor.

Şener Özbayraklı
Fenerbahçe’den bedelsiz olarak alınan Şener Özbayraklı, hayal kırıklığı yaratan transferler arasında yer aldı.


Martin Linnes
Galatasaray’da yabancı kontenjanından dolayı kadro dışı bırakılan ancak Ocak ayında yeniden kadroya dahil edilen Martin Linnes performansıyla sınıfı geçemedi.


Ryan Babel
Galatasaray’dan kiralık olarak Ajax’a giden Babel’in sözleşmesi 2 yıl daha devam ediyor. Gittiği takımlarda uzun süre tutunamayan Babel, Hollanda ekibinde de istenmeyen adam ilan edildi ve Ajax’tan ayrıldı.

Selçuk İnan
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Selçuk İnan maaşında fedakarlık yaptığını açıklamıştı. Birkaç sezondur kariyerinden uzak maçlar çıkaran tecrübeli oyuncu yeni sezonda Fatih Terim’in ekibinde antrenör olarak yola devam edecek.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top