FATİH TERİM VE BURAK YILMAZ’A BÜYÜK ONUR

FATİH TERİM VE BURAK YILMAZ’A BÜYÜK ONUR
Futbolun en prestijli ödüllerinden biri olarak gösterilen Golden Foot (Altın Ayak)'ta adaylar belirlendi. Türk futbolunun efsane teknik direktörü Fatih Terim, Altın Ayak Efsane Ödülü'ne aday gösterilirken, Burak Yılmaz ise Messi,...

Futbolun en prestijli ödüllerinden biri olarak gösterilen Golden Foot (Altın Ayak)'ta adaylar belirlendi. Türk futbolunun efsane teknik direktörü Fatih Terim, Altın Ayak Efsane Ödülü'ne aday gösterilirken, Burak Yılmaz ise Messi, Lewandowski ve Benzema gibi isimlerle Golden Foot ödülü için yarışacak.

4 Ekim Salı itibarıyla oylama işlemi başlanan ödülde Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz aday listesinde kendisine yer bulurken, Galatasaray'ın yeni transferleri Mauro Icardi ve Juan Mata da 30 kişilik listede yer aldı.

Listede ayrıca bir dönem Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Shinji Kagawa da bulunurken, Manchester United ile kötü bir sezonu geride bırakan Cristiano Ronaldo'nun olmaması dikkat çekti.

Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Fatih Terim, Monako Prensliği tarafından her sene verilen "Golden Foot" (Altın Ayak) ödülüne layık görüldü.

Organizasyondan yapılan açıklamada, Fatih Terim'in bu yılki "Altın Ayak Efsane Ödülü" için seçilen 4 isimden biri olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Anadolu ve futbol dünyasının referans noktası Fatih Terim, bu önemli ödülü 21 Aralık 2022'de Monte Carlo'daki Grimaldi Forum'un ev sahipliğinde düzenlenecek Şampiyonlar Ödül Töreni'nde alacak." ifadesi kullanıldı.