FATY’DE KORONA ÇIKTI

FATY’DE KORONA ÇIKTI
MKE Ankaragücü Kulübü, bir futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Yapılan açıklamada, futbolcunun hastaneye yatırıldığı ve tedavisine başlandığı ifade edildi. Başkent ekibinde o futbolcunun Ricardo...

MKE Ankaragücü Kulübü, bir futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Yapılan açıklamada, futbolcunun hastaneye yatırıldığı ve tedavisine başlandığı ifade edildi. Başkent ekibinde o futbolcunun Ricardo Faty olduğu ortaya çıktı.
Kulübün açıklamasında, dün Beştepe Tesisleri'nde tüm futbolcu, teknik ekip ve personele koronavirüs testi yapıldığı hatırlatılarak, "Ne yazık ki bir profesyonel futbolcumuzda Covid-19 PCR testi pozitif tespit edilmiş olup, futbolcumuza ivedilikle ileri tetkikler yapılmıştır. Futbolcumuz hastaneye yatırılmış olup, tedavisine başlanmıştır. Tedavi sürecinde kulübümüz tarafından futbolcumuzun durumu hakkında tekrar bilgilendirme yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.
Ankaragücü'nde koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcunun Ricardo Faty olduğu öğrenildi. Beştepe Tesisleri´ni karantinaya alan ve giriş çıkışları kapatan Ankaragücü yönetimi, tüm sporcuların test sonuçlarının çıkmasının ardından harekete geçti.