FENER 5 YILDIZ 5-1

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 30, 2023 / 13:04

Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı Enner Valencia (4) ve Batshuayi’nin golleriyle 5-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Mücadeleye etkili başlayan Kasımpaşa golü de 24’te buldu: Ahmet Engin’in pasında Mamadou Fall skoru 1-0’a getirdi.

Dakikalar 35’i gösterirken Fenerbahçe penaltı kazandı. Valencia’nın vuruşunda top direkten döndü ve Valencia kendisine gelen topa ikinci kez vurarak ağlarla buluşturdu. Hakem Volkan Bayarslan önce endirekt serbest vuruş kararı verirken VAR incelemesi sonrasında Kasımpaşalı kaleci Erdem’in ayaklarının çizgide olmadığı gerekçesiyle penaltının tekrarlanmasına hükmetti. 37’de yenilenen penaltıda bu kez topu ağlarla buluşturan Valencia skora dengeyi getirdi.

Bu golden iki dakika sonra Valencia bir kez daha sahne aldı: Ferdi Kadıoğlu’nun pasında vuruşunu yapan 33 yaşındaki santrfor ilk yarının da sonucunu söyledi: 2-1.

Dakikalar 52’yi gösterdiğinde Fenerbahçe, Valencia ile bir gol daha buldu: Kasımpaşa savunmasının hatasında kaleciyi önde yakalayan Arda Güler uzaktan vuruşunu yaptı; top direkten döndü. Valencia Graovac’tan önce hareketlenerek topu ağlarla buluşturdu ve hat-trick yaptı.

69. dakika oynanırken Fenerbahçe, Valencia ile bir gol daha buldu ve fark 3’e çıktı.

90+2. dakikada bu kez Batshuayi sahne alarak skoru 5-1’e getirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca Fenerbahçe 3 puana uzanan taraf oldu.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top