Fener geriden geldi

Fener geriden geldi
Ligde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, 17. hafta maçında Antalyaspor'u deplasmanda geriye düştüğü maçta Batshuayi'nin biri penaltıdan 2 golüyle 2-1 mağlup etti.Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan mücadelenin...

Ligde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, 17. hafta maçında Antalyaspor'u deplasmanda geriye düştüğü maçta Batshuayi'nin biri penaltıdan 2 golüyle 2-1 mağlup etti.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını ev sahibi Fraport-Tav Antalyaspor, ABD'li forveti Haji Wright'ın 14. dakikada kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya daha etkili başlayan konuk Fenerbahçe, 55. dakikada Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi ile 1-1'lik eşitliği yakaladı.

Sarı-lacivertliler, 61. dakikada VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı. Penaltı atışı için topu başına geçen ve topu filelerle buluşturan Batshuayi, hem kendisinin hem de takımının maçtaki 2. golünü kaydetti: 1-2

Uzatma dakikalarında Antalyaspor'un ağlarla buluşan topu, ofsayt nedeniyle skora dönüşmedi.

Puanını 35'e çıkaran sarı-lacivertli ekip, maç fazlasıyla Süper Lig'de liderliğe yükseldi. Jorge Jesus'un öğrencileri 18. haftada oynayacağı Galatasaray derbisi için de moral depoladı. Üst üst üçüncü mağlubiyetini yaşayan Nuri Şahin yönetimindeki Fraport-Tav Antalyaspor ise 16 puanda kaldı.