FENERBAHÇE 21’LİK SAĞ BEK Wague’den vazgeçmiyor

FENERBAHÇE  21’LİK SAĞ BEK Wague’den vazgeçmiyor
Isla ile yolların ayrılmasın ardından yeni sezon için sağ bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Barcelona'nın 21 yaşındaki futbolcusu Moussa Wague'den vazgeçmiyor.Fransız basını, Fenerbahçe'nin Moussa Wague transferinde...

Isla ile yolların ayrılmasın ardından yeni sezon için sağ bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Barcelona'nın 21 yaşındaki futbolcusu Moussa Wague'den vazgeçmiyor.
Fransız basını, Fenerbahçe'nin Moussa Wague transferinde ısrarcı olduğunu ve Senegalli oyuncunun Barcelona planlarında yer almadığı gerekçesiyle kariyerine Türkiye'de devam edebileceğini yazdı. Fenerbahe'nin genç ve gelişime açık bir futbolcu olarak gördüğü Moussa Wague'yi Barcelona'dan kiralamak için görüşmelere devam ettiği öğrenildi.
Barcelona kulübü ise her ne kadar kadro planlamasında yer almamasına rağmen 2023'e kadar sözleşmesi devam eden genç futbolcunun daha fazla görev alması için başka bir takıma kiralık gitmesinden yana. Barcelona yönetimi, Moussa Wague için sezon sonunda Setien ile görüşecek.
Moussa Wague 21 yaşında ve sağ bekte görev yapıyor. Bu sezon Nice'e kiralanan Moussa Wague, 2018 yılında Belçika'nın Eupen takımından Barcelona'ya transfer olmuştu.