Fenerbahçe ateş püskürdü

Fenerbahçe ateş püskürdü
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF, MHK, Beşiktaş ve Galatasaray'ı hedef alan Ali Koç, Fenerbahçe'nin ligden çekilip çekilmeyeceğiyle ilgili...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF, MHK, Beşiktaş ve Galatasaray'ı hedef alan Ali Koç, Fenerbahçe'nin ligden çekilip çekilmeyeceğiyle ilgili de yönetim kurulunda oylama yapıldığını ve 3’e karşı 11 oyla 'devam' kararı alındığını açıkladı.
Yönetim kurulu olarak oylama yaptıklarına değinen Ali Koç, "Biz dün bunu oyladık. Bunu Konya maçında da yapmak zorunda değiliz. Böyle devam edip başka maçta da yapabiliriz. 3’e karşı 11 oyla devam kararı çıktı, ben 3'ten biriydim çünkü yeter artık. Bu camiayı siz ciddiye almıyorsunuz, bu camiayı yeri geliyor katlediyorsunuz, yeri geliyor ufak ufak ısıra ısıra yiyorsunuz. 2 yol var biri radikal yol, biri de sonuna kadar savaşıp mücadeleyi vermek. Nereye kadar bu şekilde devam edebiliriz sorgulanmalı. Fenerbahçe'nin olmadığı bir Türkiye futbol ligi, futbol ligi değildir. Rakip takım ne diyor; her yerdeyiz. Biz adaletin, doğrunun yerindeyiz. TFF içine yuvalanmadık 20 senedir. 20 senedir kendimize çalışan medya ordusu yaratmadık, yapmayız da. Tüm gazetecilerden özür diliyoruz. Son maçımız son derece düzgün ele alındı. Ama bir grup var ki dertleri hem Fenerbahçe, hem de Ali Koç. Küçük bir grup var sadece Ali Koç. Durum bundan ibaret" dedi.

ALİ PALABIYIK’A SUÇ DUYURUSU

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Adana Demirspor maçının hakemi Ali Palabıyık ve ekibi için suç duyurusunda bulunulduğunu söyledi. Kalamış'taki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda üyelerin konuşması sırasında söz alan Dündar, Adana Demirspor maçını yöneten hakem Ali Palabıyık hakkında şunları kaydetti:
"Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, Ali Palabıyık ve ekibi için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Ali Palabıyık, Fenerbahçe camiasından özür dilemeli ve düdüğünü bir daha çalmamak üzere asmalıdır."