FENERBAHÇE BASTIRDI, IVAN BEBEK GERİ ALINDI

FENERBAHÇE BASTIRDI, IVAN BEBEK GERİ ALINDI
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. maçında deplasmanda Dinamo Kiev ile oynayacağı mücadelenin hakemleri belli oldu.UEFA'dan yapılan açıklamaya göre; karşılaşmayı Hırvatistan'tan Duje Strukan yönetecek. Strukan'ın yardımcılıklarını...

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. maçında deplasmanda Dinamo Kiev ile oynayacağı mücadelenin hakemleri belli oldu.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre; karşılaşmayı Hırvatistan'tan Duje Strukan yönetecek. Strukan'ın yardımcılıklarını ise Bojan Zobenica ve Alen Jaksic yapacak.

Fenerbahçe'nin 2014-15 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Braga'ya 4-1 kaybettiği maçta verdiği tartışmalı kararlar ile gündem olan Hırvat hakem Ivan Bebek, Dinamo Kiev maçına 4. hakem olarak atanmıştı. Bu karara Fenerbahçeli taraftarlardan büyük tepki geldi. Ardından UEFA kararda geri adım attı. Bebek yerine Marin Vidulin atandı.

Braga - Fenerbahçe maçından sonra Ivan Bebek'in hakemlik hayatı zora girdi. UEFA önce elit kategoride olan hakemi 2017 listesinde 1'inci kategoriye düşürdü. Büyük maçlardan mahrum bırakıldı. Sadece Avrupa Ligi'nde, zorluk derecesi düşük müsabakalar verildi.

Bebek, o yıldan sonra sadece 2019-2020 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde bir maç yönetti. Dinamo Kiev ile Brugge arasındaki Devler Ligi eleme maçı 3-3 sona ererken 2 kırmızı kart çıktı. Ivan Bebek bu sezon ise sadece 1 Avrupa Ligi maçında görev aldı.