Fenerbahçe Beko Kızılyıldız’ı yendi, 10 Kasım unutulmadı

Fenerbahçe Beko Kızılyıldız’ı yendi, 10 Kasım unutulmadı
Fenerbahçe Beko, Euroleague’in 7. haftasında Sırbistan’ın Kızılyıldız mts ekibini 93-79 yendi.Kızılyıldız potasına 20 sayı gönderen kaptan Melih Mahmuoğlu, Euroleague’de kariyer rekoru kırdı. Lider Fenerbahçe Beko, bu...

Fenerbahçe Beko, Euroleague’in 7. haftasında Sırbistan’ın Kızılyıldız mts ekibini 93-79 yendi.

Kızılyıldız potasına 20 sayı gönderen kaptan Melih Mahmuoğlu, Euroleague’de kariyer rekoru kırdı. Lider Fenerbahçe Beko, bu sonuçla 6. galibiyetini elde ederken, Kızılyıldız mts ise 6. kez parkeden mağlup ayrıldı.

10 KASIM’A ÖZEL FORMA
Fenerbahçe Beko, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde özel formayla andı. Sarı-lacivertli ekip, Sırbistan temsilcisi karşısında lacivert çubuklardan birinin siyaha dönüştürüldüğü özel formasıyla mücadele etti.

Karşılaşmada ayrıca salonun tavanına Türk bayrağı ve Atatürk fotoğrafı asılırken, tribünlerde de “Biz bu duruşu #SendenAldık” yazılı Fenerbahçe arması ve Cumhuriyetin 100. yıl logosunun yer aldığı dev Atatürk portresi açıldı. Maç öncesi de skorboarttan Fenerbahçe’nin 10 Kasım'a özel hazırlattığı video yayınlandı.

Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile sarı-lacivertli futbol takımının genç yıldızı Arda Güler de tribünden takip etti.