Fenerbahçe bildiğiniz gibi

Fenerbahçe bildiğiniz gibi
Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Denizlispor'u yenerek lider Beşiktaş'la puan farkını maç eksiğiyle 2'ye indiren sarı-lacivertliler, bu sonuçla 63 puanla Kartal'ın 4 puan gerisinde kaldı.dakikada Fenerbahçe öne...

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Denizlispor'u yenerek lider Beşiktaş'la puan farkını maç eksiğiyle 2'ye indiren sarı-lacivertliler, bu sonuçla 63 puanla Kartal'ın 4 puan gerisinde kaldı.

  1. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Valencia'nın ceza yayının önünden kullandığı serbest vuruşta top filelerle buluştu: 0-1.
  2. Fofana, meşin yuvarlağı yaklaşık 80 metre sürdükten sonra Mustafa Eskihellaç'ın önüne bıraktı. Mustafa'nın gelişine vuruşunda top filelere gitti: 1-1.

Hakemler: Halis Özkahya, Hakan Yemişken, İlker Takpak
Helenex Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Hafes, Mallan (Dk. 82 Malle),Acquah, Mustafa Eskihellaç, Adem Büyük (Dk. 87 Zeki Yavru),Fofana (Dk. 64 Ndizeye),Tetteh
Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Szalai, Caner Erkin, Gustavo (Dk. 77 Sosa),Ozan Tufan (Dk. 77 Mert Hakan Yandaş),Osayi-Samuel (Dk. 46 Ferdi Kadıoğlu),İrfan Can Kahveci (Dk. 46 Pelkas) , Valencia, Samatta (Dk. 67 Thiam)
Goller: Dk. 17 Valencia (Fenerbahçe),Dk. 34 Mustafa Eskihellaç (Yeni Malatyaspor)

BELÖZOĞLU ACI KONUŞTU

Emre Belözoğlu maç sonunda yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe kendini bu kadar sıkıntıya koyacak şekilde 5 puan kaybetmez. Oyunun memnun olduğum ve olmadığım tarafları var. Daha net oynamamız gerekirken oyuna zora soktuk. Pozisyonlara giren isteyen bir takım vardı. Pozisyonlara girdiğiniz zaman değerlendirmeniz lazım. Onu becerme noktasında zaafiyetlerimiz vardı. Genel anlamda baktığımız zaman Fenerbahçe, bir sezonda Yeni Malatyaspor'a 5 puan kaybetmez” dedi.