Fenerbahçe evinde sivas engelini aşamadı

Fenerbahçe evinde sivas engelini aşamadı
Fenerbahçe, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sezon kalesinde ilk kez gol gören sarı-lacivertliler, ilk puan kaybını da yaşadı.Sarı-lacivertliler 23. dakikada Osayi’nin attığı golle 1-0 öne geçti. 45. dakikada kaleci Altay’ın...

Fenerbahçe, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sezon kalesinde ilk kez gol gören sarı-lacivertliler, ilk puan kaybını da yaşadı.
Sarı-lacivertliler 23. dakikada Osayi’nin attığı golle 1-0 öne geçti. 45. dakikada kaleci Altay’ın büyük hatası sonrasında Sivasspor penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Pedro Henrique skoru eşitledi.
İkinci yarı büyük bir çekişmeye sahne olsa da tabela değişmedi ve maç 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 10, Sivasspor 2 puana yükseldi.
Ligdeki ilk üç maçını gol yemeden kazanan Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig’de ilk kez gol yerken ilk puan kaybını da yaşadı.

Stat: Ülker
Hakemler: Halis Özkahya, Hakan Yemişken, İlker Takpak
Fenerbahçe: Altay Bayındır, Marcel Tisserand (Atilla Szalai dk. 22), Min-Jae Kim, Serdar Aziz, Bright Osayi-Samuel, Luiz Gustavo, Miha Zajc, Muhammed Gümüşkaya, Mesut Özil (İrfan Can Kahveci dk. 59 ?, Max Mayer dk. 72), Diego Rossi, Mergim Berisha (Enner Valencia dk. 59)
Teknik Direktör: Vitor Pereira
DG Sivasspor: Muammer Yıldırım, Ahmet Oğuz, Dimitris Goutas, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Isaac Cofie (Azubuike Okechukwu dk. 84 ?), Hakan Arslan, Pedro Henrique (Sefa Yılmaz dk. 90 ?), Faycal Fajr, Max Gradel (Erdoğan Yeşilyurt dk. 78), Mustapha Yatabare
Teknik Direktör: Rıza Çalımbay
Goller: Bright Osayi-Samuel (dk. 23) (Fenerbahçe), Pedro Henrique (dk. 45 pen.) (DG Sivasspor)