Fenerbahçe hızlı başladı

Fenerbahçe hızlı başladı
MERT HAKAN TAMAMSon dakika haberine göre; Fenerbahçe, Sivasspor'la sözleşmesi biten Mert Hakan Yandaş'ı transfer ettiğini açıkladı. Mert Hakan Yandaş, sarı-lacivertli takımda taraftarın forması olarak bilinen 12 numaralı formayla...

MERT HAKAN TAMAM

Son dakika haberine göre; Fenerbahçe, Sivasspor'la sözleşmesi biten Mert Hakan Yandaş'ı transfer ettiğini açıkladı. Mert Hakan Yandaş, sarı-lacivertli takımda taraftarın forması olarak bilinen 12 numaralı formayla poz verdi.
Fenerbahçe, transferi açıklarken TFF'nin açıkladığı harcama limitlerine göndermede bulundu. Duyuru, #SevgiLimitTanımaz etiketi ile yapıldı.
Mert Hakan Yandaş, sarı-lacivertli takımda taraftarın forması olarak bilinen 12 numaralı formayla poz verdi
Fenerbahçe'de emekli edilen 12 numarayı yıllardır kimse kullanmıyor. Son olarak 2000/2001 sezonunda kaleci Oğuz Dağlaroğlu, 12 numaralı formayı terletmişti.
Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:
"Kulübümüz, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren 1994 doğumlu futbolcu Mert Hakan Yandaş ile 4 yıllığına anlaşmıştır.
Çubuklu formamızı giyecek Mert Hakan’a büyük ailemize hoş geldin diyor; kendisine camiamızın limit tanımaz sevgisi ve desteğiyle formamız altında nice zaferler diliyoruz."

CANER ERKİN YUVAYA DÖNDÜ

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin, eski takımı Fenerbahçe’ye döndü.
Sol bek arayışlarına devam eden Fenerbahçe, eski futbolcusu Caner Erkin ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli yöneticiler, bugün Caner Erkin’in menajeri Batur Altıparmak ile son kez bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmenin sonunda taraflar anlaşmaya vardı. Küçük detayların giderileceği ve Caner’in imzayı atmayı kabul ettiği belirtildi. Fenerbahçe’nin anlaşmayı resmi olarak bugün ya da yarın açıklaması bekleniyor.

GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE’DE

Fenerbahçe, Beşikaş ile sözleşmesi biten Gökhan Gönül’ü transfer ettiğini açıkladı.
Fenerbahçe’ye dönen Gökhan Gönül, transfer tanıtımında Benfica maçında giydiği formayı çıkardı, 2020/2021 model formasını giydi. Gökhan Gönül, Fenerbahçe’nin 2013 yılında Avrupa Ligi yarı finalinde Benfica ile karşılaştığı maçta kanlar içinde yerde kalmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Sembol haline gelen Gökhan’ın forması, Fenerbahçe Müzesi’nde sergilenirken oyuncunun Beşiktaş’a gitmesinin ardından müzeden kaldırılmıştı.