Fenerbahçe umutlandı

Fenerbahçe umutlandı
Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Başakşehir’i 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etmeyi başardı. Şampiyonluk yarışını sürdüren Sarı-Lacivertli takım Beşiktaş’la puan farkını ikiye indirdi. 60. dakikada...

Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Başakşehir’i 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etmeyi başardı. Şampiyonluk yarışını sürdüren Sarı-Lacivertli takım Beşiktaş’la puan farkını ikiye indirdi. 60. dakikada Mahmut Tekdemir kırmızı kartla oyun dışı kalırken Başakşehir ayrıca Visca ile bir de penaltı kaçırdı.
Fenerbahçe’nin gollerini 40. dakikada Attila Szalai ve 57. dakikada Pelkas kaydetti. Başakşehir’in tek golü ise 18. dakikada Ömer Ali Şahiner’den geldi.
Başakşehir’de 60. dakikada Mahmut Tekdemir kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ayrıca 88. dakikada Edin Visca penaltı vuruşundan yararlanamadı. Fenerbahçe kalecisi Harun Tekin penaltıyı kurtardı.
Bu sonucun ardından 69 puana yükselen Fenerbahçe, Beşiktaşla aradaki puan farkını ikiye indirdi. Başakşehir ise düşme hattında 33 puanda kaldı.
Fenerbahçe gelecek haftayı bay geçecek. Başakşehir ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.