Fenerbahçe’de JAILSON YOLCU!

Fenerbahçe’de JAILSON YOLCU!
Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçının ardından eleştirilen Jailson'un ayrılacağı iddia edildi.Süper Lig'de Gençlerbirliği ile berabere kalan Fenerbahçe'de maçın ardından Jailson ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Stoperde...

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçının ardından eleştirilen Jailson'un ayrılacağı iddia edildi.
Süper Lig'de Gençlerbirliği ile berabere kalan Fenerbahçe'de maçın ardından Jailson ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Stoperde görev yapan oyuncunun performansı beğenilmezken, Brezilyalı oyuncuya sosyal medya üzerinden tepki gösterildi. Jailson'un bu gelişmelerin ardından sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldığı belirtildi.
Brezilya basınında yer alan haberlere göre Jailson, sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor. Brezilyalı futbolcuya son transfer döneminde Napoli ve Corinthians'ın talip olduğu iddia edildi. Jailson'un kendisine yapılan eleştiriler sonrası menajeriyle görüşerek kulüp bulmasını istediği öne sürüldü. Guachazh'ta yer alan haberde sarı lacivertlilerin bir krizin içerisinde olduğu ve Avrupa kupalarına katılım potasının dışında lig mücadelesini sürdürdüğü kaydedildi.