FENERBAHÇE’DE KRUSE DEPREMİ

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 20, 2020 / 06:46

Fenerbahçe’nin gündemi Kruse ile değişti. Sarı-Lacivertli ekibin internet sitesinden yapılan açıklamada “Futbolcuya pandemi süreci öncesine ait hiçbir borcumuz yoktur. Gerçekleştirdiği fesih, nezdimizde haksız ve mesnetsizdir. Konu spor yargısına taşınacaktır” denildi.
Fenerbahçe, Alman futbolcu hakkında dava açacak. Oyuncu ise mevcut alacaklarına ek olarak kalan iki sezonluk kontratının karşılığı olan 5 milyon Euro’yu da almaya çalışacak. Kararı FIFA verecek.
ÜÇ AYLIK BORÇ VAR
Fenerbahçe’de son ödeme şubat ayında yapıldı. Futbolculara mart, nisan ve mayıs ayı hak edişleri verilmedi. Söz konusu dönem, kulüplerin ödeme alamadığı pandemi arasına denk geliyor.
%15 İNDİRİMİ KABUL ETMEDİ
Kruse, yönetimin kendisine sunduğu yüzde 15 indirimi benimsemedi. Alacaklarının tamamı için kulübe ihtarname çekti. İddiaya göre “Paramı almadan oynamam” dedi.
EMRE İLE TARTIŞMA YAŞADI
Disiplinsiz tavırları takım içinde sıkıntı yaratan Max Kruse, son olarak kaptan Emre Belözoğlu ile tartıştı. Alman orta saha oyuncusunun, kendisini ikaz eden Emre’ye, “Sen futbolcu musun, yönetici misin” karşılığını verdiği öne sürüldü.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top