“FENERBAHÇE’MİZ TERTEMİZDİR”

“FENERBAHÇE’MİZ TERTEMİZDİR”
Futbolda Şikede Kumpas Davası kapsamında 15. duruşma öncesi duruşma salonuna gelen Fenerbahçeli isimler basın mensuplarına açıklama yaptı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, "Fenerbahçemiz tertemizdir. İlk...

Futbolda Şikede Kumpas Davası kapsamında 15. duruşma öncesi duruşma salonuna gelen Fenerbahçeli isimler basın mensuplarına açıklama yaptı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, "Fenerbahçemiz tertemizdir. İlk günkü duruşumuz neyse bugünkü duruşumuz da aynıdır. Fenerbahçe şike yapmamıştır, yapmaz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, duruşmaların 3 gün boyunca süreceğini hatırlatarak, “1-2 ve 3 Temmuz günleri sürecek. 3 Temmuz gününe denk gelmesi bizim için son derece önemlidir. Aynı zamanda o gün başkanımız da Fenerbahçe adına şikayetçi sıfatıyla söz alıp konuşma yapacak. Bildiğiniz gibi 3 Temmuz 2011 yılında Fenerbahçemize yapılan bu illegal operasyon neticesinde Fenerbahçemizin tertemiz olduğu ortaya çıkmış ondan sonrasında da bu söz konusu sanıkların yargılanma süreci başlamıştır. Süreç biraz uzun sürmüş, pandemi dolayısıyla da biraz sekteye uğramıştır. Bildiğiniz gibi bu duruşma aslında nisan ayında yapılacaktı. Bundan 1-2 celse sonra kararın çıkacağını düşünüyoruz. Fenerbahçemiz tertemizdir.” diye konuştu.