‘FENERBAHÇE’NİN BORCUNU 40-50 MİLYON DOLAR AZALTTIK’

‘FENERBAHÇE’NİN BORCUNU 40-50 MİLYON DOLAR AZALTTIK’
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli camianın bayramını kutlarken gündemdeki konulara ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.Ali Koç şöyle konuştu:"Gelirlerimizin yüzde 80'i direkt bankalara gidiyor. Gemiyi yüzdürebilmek...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli camianın bayramını kutlarken gündemdeki konulara ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.
Ali Koç şöyle konuştu:
"Gelirlerimizin yüzde 80'i direkt bankalara gidiyor. Gemiyi yüzdürebilmek kolay değil.Gelirlerimizin yüzde 80'i bankalara gidiyor. 40-50 milyon dolar borç azalttık. Birinci önceliğimiz gemiyi yüzdürüp limana getirebilmek. İkinci önceliğimiz ise finansal yol haritasında bu borçları indirebilmek."
"EN DOĞRU KARAR LİGİ OYNATMAK"
"Futbol için verilen karar aslında zor bir karar. Yurtdışında da bununla ilgili farklı tartışmalar var. Fakat futbolu bir şekilde devam ettirmeye çalışmak çok önemli. Futbolu, diğer sporlar gibi iptal etmek çok kolay bir karar değil. Kaotik bir ortam var. Şu aşamada en doğru kararın oynamak olduğu görünüyor. Şahsi düşüncem Süper Lig ve bir alt ligin oynanması ama daha alt liglerin oynanmaması. 12 Haziran ve sonrasında inşallah ligimizi sonlandırabiliriz. Elbette sağlık her eşyden önemli ama doğru önlemleri alarak bu işi hep birlikte omuz omuza vererek gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum."