“FENERBAHÇE’NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BURAYA GELİNCE GÖRDÜM”

“FENERBAHÇE’NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BURAYA GELİNCE GÖRDÜM”
Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan 21 yaşındaki Oosterwolde, Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Geldiğimde...

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan 21 yaşındaki Oosterwolde, Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Geldiğimde düşündüklerimi de görmüş oldum. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü buraya gelince gördüm. Taraftarlar da geliş sürecimi destekledi. Onlar da çok büyük bir kuvvet. Umarım sezon sonuna kadar desteklemeye devam ederler." ifadelerini kullandı.

Parma'da süre aldığı için kendisini mental ve fiziksel anlamda hazır hissettiğini vurgulayan Hollandalı oyuncu, büyük bir camiaya geldiğini ve burada baskı olacağını dile getirdi.

Baskıya hazır olduğunu anlatan Oosterwolde, sahada yapacaklarıyla takıma vereceklerini göstermek istediğini ve Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda yardımcı olmaya geldiğini vurguladı.