FENERBAHÇE’NİN GÖZÜ KAAN AYHAN’DA

FENERBAHÇE’NİN  GÖZÜ KAAN AYHAN’DA
Fenerbahçe’de transfer operasyonu erken başladı. Mert Hakan Yandaş’la söz kesen, Caner Erkin’e imza attırma konusunda büyük yol kat eden Sarı-Lacivertliler, gözünü Almanya’ya çevirdi. Hedefteki 1 numaralı isim Kaan Ayhan....

Fenerbahçe’de transfer operasyonu erken başladı. Mert Hakan Yandaş’la söz kesen, Caner Erkin’e imza attırma konusunda büyük yol kat eden Sarı-Lacivertliler, gözünü Almanya’ya çevirdi. Hedefteki 1 numaralı isim Kaan Ayhan. Milli savunmacının formasını giydiği Fortuna Düsseldorf, Bundesliga’ya veda etti. 24 yaşındaki futbolcu bu gelişme sonrasında takımından ayrılma kararı aldı.
Kaan Ayhan’ın tek talibi Fenerbahçe değil. Başarılı oyuncu, sözleşmesinde bulunan ‘2.5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi nedeniyle birçok Bundesliga ekibinin radarında. Alman basınına göre Wolfsburg ve Leverkusen, Milli futbolcuyla yakından ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor. Sarı-Lacivertliler, diğer takımlar devreye girmeden önce bir an önce bu transferi bitirmek istiyor.
Bunun için Emre Belözoğlu kısa süre içinde harekete geçecek. Yeni sezondan itibaren sportif direktörlük görevini üstlenecek olan Emre, Milli Takım’dan arkadaşı olan Kaan Ayhan’ı Fenerbahçe’ye gelmeye ikna etmeye çalışacak. Kaan’ın çok önemli bir transfer olacağını düşünen 38 yaşındaki kaptan, gerekirse Almanya’ya giderek oyuncuyla yüz yüze bir görüşme gerçekleştirecek.