Fenerbahçe’ye yıldız yağıyor

Fenerbahçe’ye yıldız yağıyor
Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi, transfer için gaza bastı. Almanya ve İspanya'dan iki dünya yıldızı için Fenerbahçe iddiası geldi.Lucas Biglia, Fenerbahçe'nin ilk transferi olması bekleniyor....

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi, transfer için gaza bastı. Almanya ve İspanya'dan iki dünya yıldızı için Fenerbahçe iddiası geldi.
Lucas Biglia, Fenerbahçe'nin ilk transferi olması bekleniyor. Oyuncuyla anlaşan kulüp, Karagümrük'le de ufak pürüzleri halledip imzayı attırmayı planlıyor.
Alanyaspor'la sözleşmesi biten Steven Caulker için de görüşmeler sürüyor. Trabzonspor'un da istediği İngiliz stoperle anlaşmanın yakın olduğu belirtildi.
İtalya basını, Romalı Davide Santon'un Fenerbahçe'nin radarından olduğu öne sürdü. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki sağ bekin ismi daha önce Başakşehir'le de anılmıştı.
İspanya'dan Mundo Deportivo, Fenerbahçe'nin Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Marcelo'yu istediğini yazdı. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki oyuncuya birçok talip olduğu belirtilirken en yüksek teklifi sarı-lacivertli takımdan geldiği kaydedildi. 14 yıldır Real Madrid forması giyen Brezilyalı sol bek, yıllık 12 milyon euro kazanıyor.
Jerome Boateng’in de 10 yıllık Bayern Münih kariyeri sona erdi. Sözleşmesi biten 32 yaşındaki stoper için Alman basınında flaş bir iddia geldi. Bild, tecrübeli stopere Roma'dan büyük istek olduğunu aktarırken, ilgilenen diğer kulüplerin Lazio, Monaco ve Fenerbahçe olduğunu yazdı.
Harun Tekin'in sözleşmesinin bitmesiyle yedek kaleci arayışına giren Kanarya'nın gündeminde Doğan Alemdar var. Kayserisporlu genç file bekçisine Avrupa ve Türkiye'den başka taliplerin de olduğu belirtilirken Fenerbahçe'nin resmi girişimlere başlayacağı öğrenildi.