FENER'DE ÇOK ÖZEL İMZA

FENER'DE ÇOK ÖZEL İMZA
Fenerbahçe'de sözleşmesi 4 yıl uzatılan kaptan Altay Bayındır için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde imza töreni düzenlendi. İmza töreninde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yönetici Selahattin...

Fenerbahçe'de sözleşmesi 4 yıl uzatılan kaptan Altay Bayındır için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde imza töreni düzenlendi. İmza töreninde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yönetici Selahattin Baki de yer aldı.

İmza töreninde konuşan Ali Koç, "Bugün hem Fenerbahçe için hem de şahsım adına çok özel bir imza törenimiz var. Özellikle katılmak istedim çünkü kaptanımızla 4 yıl daha mukavelemizi uzattık. Hem camiamıza, hem Altay’a, hem Türk futboluna, Altay’ın ailesine, sevdiklerine hayırlı uğurlu olsun. Biraz geç kaldık ama sonunda 4 sene imzaladık. Önümüzdeki 4 sene içinde neler olur, artık zaman gösterecek. Bildiğim bir şey var ki Altay’ın; hem Fenerbahçe’de sembol olmaya hem de Türk futbolunda örnek bir sporcu, örnek bir futbolcu, örnek bir kişilik olmaya devam edeceğinden hiçbir şüphem yok. Altay kardeşime hayırlı uğurlu olsun. Allah hem senin hem de camiamızın her daim yolunu açık etsin." dedi.