FENER’DEN DIAZ’A 4 MİLYON EURO

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 29, 2022 / 13:05

Fenerbahçe, golcü arayışına hız verdi… Sarı-lacivertliler, Real Madrid’in kadroda düşünmediği Dominikli forvet Mariano Diaz ile yakından ilgileniyor.

İspanyol devi, yıllık 6 milyon euro maliyeti olan 28 yaşındaki oyuncusu ile vedalaşmak istiyor. Fenerbahçe, Diaz ile masaya oturdu, başarılı oyuncuya 4 milyon Euro artı belli başarı bonusları teklif edildi. Mariano Diaz, 5 milyon Euro istiyor. Görüşmeler olumlu…

İspanyol ekibi Getafe ve İtalyan takımı Fiorentina da Mariano Diaz ile yakından ilgileniyor. Ancak iki takım da Dominikli forvetin istediği rakamlara çıkmış değil. Başarılı oyuncunun kariyeriyle ilgili kararını kısa sürede için de vermesi bekleniyor.

28 yaşındaki Dominikli santrfor Mariano Diaz, İspanyol Kulübü Real Madrid’e 2018 yılında Fransız ekibi Olympique Lyon’dan transfer oldu. Real Madrid bu transfer için Fransız kulübüne 21.5 milyon Euro bonservis ödedi. İspanyol ekibi ile 2023 yılının haziranına kadar sözleşmesi bulunan Mariano Diaz’ın transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 6 milyon euro.

Mariano Diaz geçtiğimiz sezon Real Madrid formasını 11 resmi maçta giydi. Sadece 399 dakika sahada kalan Diaz, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top