FERDİ ŞAMPİYONLUK

FERDİ ŞAMPİYONLUK
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, hedeflerinin ligde yeniden zirvede yer almak olduğunu söyledi. Ferdi, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 29 Ocak Pazar günü Kasımpaşa ile oynayacakları maçın hazırlıklarını...

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, hedeflerinin ligde yeniden zirvede yer almak olduğunu söyledi. Ferdi, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 29 Ocak Pazar günü Kasımpaşa ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli takımın antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İlk olarak ligde son oynadıkları HangiKredi Ümraniyespor karşılaşmasını değerlendiren Ferdi, "Ümraniyespor'a karşı önemli bir 3 puan elde ettik. En iyi maçımız mıydı? Değildi ama önemli bir galibiyet elde ettik. Liderliğe yakın olmak bakımından önemliydi. Hedefimiz liderliği yeniden geri almak. İyi bir maç ortaya koyduk mu, en iyi Fenerbahçe miydi, değildi. 3 puan değerli bir 3 puandı. Önümüzde oynayacağımız maçlarda saha içerisinde daha baskın olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.