Fezlekelerin içeriğini bilmeden karar veremeyiz

Fezlekelerin içeriğini bilmeden karar veremeyiz
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, beraberinde parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi...

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, beraberinde parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (DESOB) ziyaret etti.

"İYİ Parti olarak farkımızı hissettirmek, siyasete yeni bir dil kazandırmak ve iki parti arasına sıkışmış bölgeye alternatif parti olmak amacıyla buradayız." diyen Dervişoğlu, vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

'KİMSE DOKUNULMAZLIK KALKACAK GİBİ GÖRMESİN'

TBMM'ye iletilen fezlekelere değinen Dervişoğlu, şunları kaydetti:

"Bu fezlekeleri görmeden, içeriğini bilmeden ve onun hukuki değerlerini anlamadan hemen bir karar verebilmek asla mümkün değildir. Kimse, dokunulmazlık kalkacak ve milletvekillerinin vekilliği düşecek gibi görmesin. Bu soruşturma izni benimle ilgili de olabilir başka milletvekili arkadaşımız için de olabilir."