FİLEDE SAYILAR DURU BEBEK İÇİN

FİLEDE SAYILAR DURU BEBEK İÇİN
SigortaShop Kadın Voleybol Kulübü, 2,5 yaşındaki SMA hastası Duru Sağlık bebeğin tedavi giderlerine destek vermek adına "Sardes Kupası" düzenleyecek.Salihli ilçesindeki Atatürk Spor Salonu'nda 7-9 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek...

SigortaShop Kadın Voleybol Kulübü, 2,5 yaşındaki SMA hastası Duru Sağlık bebeğin tedavi giderlerine destek vermek adına "Sardes Kupası" düzenleyecek.

Salihli ilçesindeki Atatürk Spor Salonu'nda 7-9 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyona Galatasaray, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Çukurova Belediyesi Adana Demirspor da katılacak.

Organizasyonla ilgili açıklamada bulunan SigortaShop Kadın Voleybol Kulübü Başkanı Aydın Kaya, "Dört takım da Duru bebek için Manisa'nın Salihli ilçesine geliyor. İnşallah çocuğumuzun tedavisi bir an önce yapılır" dedi.

Kaya, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini söyledi.

Proje için yaptıkları çağrıya sessiz kalmayan Galatasaray, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Çukurova Belediyesi Adana Demirspor'un yöneticilerine teşekkür eden Kaya, şöyle devam etti: "Geçen sezon başında yine buna benzer bir organizasyonu İzmir'de SMA hastası Hamza bebek için düzenlemiş ve katkıda bulunmuştuk. Bu sezon başında ise Manisa'da yaşayan Duru bebeğimiz için Salihli'de turnuva düzenleme kararı aldık. Satışa çıkacak biletlerden elde edilecek olan geliri, SMA hastası Duru bebeğimizin sağlık giderleri için bağışlayarak onun yanında olacağız. Hem şirketimiz hem kulübümüz bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde olmaya devam edecek."