Filenin Sultanları, Milletler Ligi Finalleri’nde Sahne Alıyor

Filenin Sultanları, Milletler Ligi Finalleri’nde Sahne Alıyor
Türkiye’nin ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen 2022 FIVB Milletler Ligi Final maçları için heyecan dorukta. Geçen yıl turnuvayı 3. sırada tamamlayan Filenin Sultanları, bu sene de oldukça iddialı.Başantrenör Giovanni Guidetti...

Türkiye’nin ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen 2022 FIVB Milletler Ligi Final maçları için heyecan dorukta. Geçen yıl turnuvayı 3. sırada tamamlayan Filenin Sultanları, bu sene de oldukça iddialı.

Başantrenör Giovanni Guidetti yönetimindeki Filenin Sultanları, ilk maçını bugün Ankara Spor Salonu’nda saat 18.30’da Asya temsilcisi Tayland ile yapacak. Müsabaka TRT 1’den naklen yayımlanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, puan cetvelinde 7. sırada yer almasına rağmen, ev sahibi olma avantajıyla finallere birinci sıradan katılıyor.

Üst üste 4. kez final etabına kalma başarısı gösteren ay-yıldızlı ekip, 2018 yılında gümüş, 2021 yılında ise bronz madalya kazandı.

Filenin Sultanları, çeyrek finalde rakipleri Tayland’ı elerse yarı finalde 16 Temmuz Cumartesi günü İtalya-Çin eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.