Filmmor’dan evde festival

Filmmor’dan evde festival
18.Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali ‘her koşulda buluşmak, dayanışmak, üretmek için’ 12-22 Haziran tarihleri arasında web sitesinde online yapılacak. Festival 12 Haziran 21.00’de, yeryüzünün dört yanından...

18.Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali ‘her koşulda buluşmak, dayanışmak, üretmek için’ 12-22 Haziran tarihleri arasında web sitesinde online yapılacak. Festival 12 Haziran 21.00’de, yeryüzünün dört yanından festivali mümkün kılan kadınlarla birlikte, online canlı yayınla açılacak.
ALTIN BAMYA DA YAPILACAK
Hak Odaklı Sinema, Kadınların Sineması, Feminist Kadraj, Bedenimiz Bizimdir, Cinsiyetler ve Filmi Takip bölümlerinin yer aldığı festival, Feminist Bellek bölümünde bu yıl öykülü sinemanın kurucusu Alice Guy-Blaché ’yi, Feminist Kadraj bölümünde Claire Pijman ’ı ağırlıyor. Festivalin yine online olarak yapılacak kapanışında bu yılın Altın Bamya Ödülleri de açıklanacak. Tüm film ve etkinlikler festival kapsamında kayıt yaptırarak İngilizce-Türkçe altyazı-çeviri ile ücretsiz olarak izlenebilecek.