Formül bulundu İmamoğlu ve Yavaş ‘yardımcı’ oldu

Formül bulundu İmamoğlu ve Yavaş ‘yardımcı’ oldu
Millet İttifakı’nın “cumhurbaşkanı yardımcıları” olacakları duyurulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından birbirlerini etiketleyerek...

Millet İttifakı’nın “cumhurbaşkanı yardımcıları” olacakları duyurulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından birbirlerini etiketleyerek açıklamalarda bulundu.

Yavaş paylaşımında “Birlikte rahmet vardır, bereket vardır. Sayın Genel Başkanlarımıza teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye’nin ikinci yüzyılına hep birlikte umutla ve mutlulukla yürüyoruz. @ekrem_imamoglu” derken İmamoğlu da şunları yazdı: “İnanıyoruz ki Genel Başkanımız @kilicdarogluk öncülüğünde Millet İttifakı olarak ülkemizin her bir ferdinin çoktan beri hak ettiği aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız. @mansuryavas06”

İki başkan paylaştıkları ortak mesajda da Akşener’i etiketleyerek “Milletimizin arzusu doğrultusunda, ittifakımızın bir bütün halinde yola devam etmesi son derece önemliydi. Bu doğrultuda bugün bizleri ağırlayan ve Samimi bir istişarede bulunan İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e teşekkürü borç biliriz” ifadelerini kullandı.

AKŞENER: TARİH YAZACAĞIZ
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının açıklanmasının ardından çok sayıda partili sosyal medyadan Kılıçdaroğlu’nu tebrik mesajı paylaştı. Liderler de paylaşımlar yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Millet İttifakının Sayın Genel Başkanlarına, duydukları güven için teşekkür ederim. Şimdi el ele, omuz omuza yürüyeceğimiz uzun bir yolumuz var. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız. Başlıyoruz!”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: “Açık havada saatlerce toplantımızın bitmesini bekleyen vatandaşlarımızın dediği gibi “Birleşe birleşe kazanacağız.” Türkiye için şimdi kenetlenme vakti. Seçim gecesi tarihi başarıya imzamızı atacağız.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı, uğurlu olsun. Hep birlikte kazanacağız, bu zaferin kaybedeni olmayacak.”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal: “Adayımız, demokrasi, adayımız cumhuriyet, adayımız adalet, adayımız hürriyet. Bizim adayımız bir kişi değil millet. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı hayırlı uğurlu olsun.”

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: “Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun!”