FrIends’ten korona daveti

FrIends’ten korona daveti
90’lı yıllarda yayınlanan Friends dizisinin ekibi, koronavirüs salgınıyla mücadeleye destek olmak için, ABD’de All-In Challenge kampanyası kapsamında açlık sorunuyla ilgilenen America’s Food Fund adlı kuruluşa bağış yapma...

90’lı yıllarda yayınlanan Friends dizisinin ekibi, koronavirüs salgınıyla mücadeleye destek olmak için, ABD’de All-In Challenge kampanyası kapsamında açlık sorunuyla ilgilenen America’s Food Fund adlı kuruluşa bağış yapma karşılığında izleyicilerini dizinin yıllar sonra yeniden hazırlanan özel bölümünün çekimine davet etti. aveti Aniston, Cox, LeBlanc, Schwimmer, Perry ve Kudrow kendi Instagram sayfalarında duyurdu.
“VIP DENEYİMİ EDİNİN”
Aniston paylaşımında, “All In Challenge kampanyasına katılarak bu dönemde insanların beslenmesine ve sağlığına yardım etmekten dolayı çok heyecanlıyız. Sizi ve beş arkadaşınızı Stage 24’te altımızla birlikte olmaya davet ediyoruz. Özel bölümün çekiminde seyirciler arasında özel misafirimiz olun, diziyle ilgili anılarımızı konuşalım ve eğlenelim. Ve Warner Bros. Stüdyosu’nda tüm Friends VIP deneyimini edinin” dedi.
Aniston, stüdyo davetlisi olabilme şansı için hayranlarından kampanyanın adresine girerek 10 ya da 25 dolar, ne kadar verebiliyorlarsa bağışta bulunmalarını istedi.