GABİGOL EL YAKIYOR

GABİGOL EL YAKIYOR
Fenerbahçe ile sezon başında ismi anılan ‘Gabigol’ lakaplı Gabriel Barbosa hakkında kulübü Flamengo’dan flaş bir açıklama geldi. Flamengo Başkan Yardımcısı Marco Braz, Gabigol’ün Fenerbahçe’ye transfer olacağına...

Fenerbahçe ile sezon başında ismi anılan ‘Gabigol’ lakaplı Gabriel Barbosa hakkında kulübü Flamengo’dan flaş bir açıklama geldi. Flamengo Başkan Yardımcısı Marco Braz, Gabigol’ün Fenerbahçe’ye transfer olacağına dair haberlere cevap verdi.

Flamengo Başkan Yardımcısı Marco Braz, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, Türk takımlarının Gabigol’ü alacak güçte olmadıklarını söyledi.

Braz yaptığı açıklamada, “Gabigol’ü nasıl alacaklar? Şaka mı bu? Serbest kalma maddesi 35 milyon Euro olan bir oyuncuyu Türkler alamaz.” dedi.

Fenerbahçe bu ücreti ödese bile Gabigol’ün Türkiye’ye gitmeyeceğini söyleyen Braz, “Eminim Fenerbahçe bu ücreti ödese bile Gabriel oraya gitmez.” açıklamasını yaptı.

Marco Braz ayrıca, Gabigol’ün Flamengo’dan ayrılması halinde ilk tercih edeceği ülkenin İspanya ya da İngiltere olacağını da sözlerine ekledi.