Abdullah Biricik

Abdullah Biricik

GALATASARAY ACINACAK HALDE

Domenec Torrent’in çok kötü başlayan Galatasaray kariyerinde üst üste alınan olumsuz sonuçlar Galatasaray’ı hızla küme düşme hattına doğru itmiş, son 2 haftada alınan iki galibiyet ise hem kendisine hem de camiaya derin bir nefes aldırmıştı.

Süper Ligde 35 puanla 12. sıraya kadar yükselen Galatasaray zorlu Konyaspor deplasmanında 3 puan daha alarak hem galibiyet serisini üç maça çıkarıp üst sıralara iyice yakınlaşmak hem de Barcelona(D)-Beşiktaş-Barcelona virajı öncesinde moral depolamak istiyordu.
Rakip Konyaspor ise Trabzonspor’dan sonra sezonun en flaş takımıydı. İlhan Palut’un öğrencileri 49 puanla ligde 2. sırada bulunuyordu.

Bu maçta bir ilk yaşanmış, Domenec Torrent Galatasaray’ı tartışılmayacak ölçüde ideal bir “on bir” ile maça çıkarmıştı. Ancak ne var ki Galatasaray ilk yarıda neredeyse acınacak haldeydi. Sadece 1 gol girişiminde bulunabilen Galatasaray, ilk yarının tamamında bir korner dahi kullanamadı. Konya tribünlerinde 20. dakikada “üç-üç” tezahüratları yapıldı.Konyaspor’un 33 yaşındaki Boşnak kalecisi İbrahim Sehiç, hiç yere yatmayarak belki de kariyerinin en rahat ilk yarısına imza attı.
İkinci yarıda da değişen bir şey yoktu. Skor da değişmedi.Galatasaray, Domenec Torrent ile kötü futboluna ve negatif sonuçlarına devam etti. Kaybedilen sadece 3 puan değil ciddi bir imaj kaybıdır. Torrent ile tablo o kadar vahim ki; birisi hazırlık maçı olmak üzere 9 maçta sadece 2 galibiyet alınabildi.
Umarım ki Galatasaray, Barcelona maçlarına Torrent ile çıkma hatasında bulunmaz!

İki Önemli Yemek
Galatasaray’da hafta içinde 2 önemli yemek buluşması vardı.
Camianın önde gelen isimlerinden olan Ahmet Yüce Ocaklı, Başkan Burak Elmas ve Başkan Yarımcısı Bikem Kanık, eski Başkanlar Dursun Özbek ve Faruk Süren, Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Fatih Altaylı yemekte yer alan isimlerdi. Yemeğin sebebi çok merak edilse de kamuoyuna net bir bilgi yansımadı. Rutin gerçekleşen yemeğe Başkan Burak Elmas’ın kayınpederi Faruk Süren aracılığı ile katılmak istediği ve mart ayında yapılacak olan Mali Genel Kurul için bir görüşme yapıldığı kulislerden gelen bilgiydi.
Burak Elmas yönetiminin ibra edilmeyeceği camiada yüksek sesle dile getiriliyor.
Bir diğer yemek buluşması yine Ahmet Yüce Ocaklı, genç üyeler ve Fatih Terim arasında gerçekleşti. Seçim gündemi ile yapılan bir buluşma olduğu söyleniyor.
Bu buluşmada basına fotoğraf da verildi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Abdullah Biricik Arşivi