Galatasaray bir günde 4 transferi bitirdi

Galatasaray bir günde 4 transferi bitirdi
Transferin en hareketli takımlarından Galatasaray, son 24 saatte 4 transferi bitirdi, Juan Mata’nın da bugün açıklanması bekleniyor.Galatasaray, bonservisi elinde olan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Juan Mata’yı kadrosuna kattı....

Transferin en hareketli takımlarından Galatasaray, son 24 saatte 4 transferi bitirdi, Juan Mata’nın da bugün açıklanması bekleniyor.

Galatasaray, bonservisi elinde olan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Juan Mata’yı kadrosuna kattı. 1 yıllığına anlaşılan oyuncunun maaşı 1.8 milyon euro olacak.

Sarı kırmızılılar uzun süredir görüşme yaptığı Mauro Icardi transferinde de mutlu sona ulaştı. Arjantinli golcü dün gece İstanbul’a geldi.

Galatasaray, Norwich City’den kanat oyuncusu Milot Rashica’yı 1 yıllığına kiraladı. 26 yaşındaki futbolcu bugün İstanbul’da olacak. Galatasaray Norwich City’nin 11 milyon euroya aldığı Rashica’yı bedavaya kiraladı.

Rapid Wien forması giyen Yusuf Demir de 6 milyon euro karşılığında Galatasaray’a katıldı. Geçen yıl Barcelona forması giyen 19 yaşındaki Avusturyalı futbolcu, sol kanatta görev yapıyor.

Galatasaray, Danimarka temsilcisi Aalborg BK forması giyen 21 yaşındaki stoper oyuncusu Mathias Ross’u da KAP’a bildirdi.