GALATASARAY TARAFTARI SOCİOS.COM’DA REKOR KIRDI

GALATASARAY TARAFTARI SOCİOS.COM’DA REKOR KIRDI
Galatasaray, dünyanın en büyük taraftar etkileşim ve ödüllendirme uygulaması Socios.com'da 100 bin kullanıcı tarafından favori takım seçilerek bu sayıya ulaşan dünyadaki ilk kulüp oldu.Socios'dan yapılan açıklamaya göre,...

Galatasaray, dünyanın en büyük taraftar etkileşim ve ödüllendirme uygulaması Socios.com'da 100 bin kullanıcı tarafından favori takım seçilerek bu sayıya ulaşan dünyadaki ilk kulüp oldu.

Socios'dan yapılan açıklamaya göre, $GAL fan token sahibi taraftarlar, Socios.com uygulamasında dünya devlerini de geride bıraktı. İçlerinde Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint-Germain, Milan, Inter, Juventus, Manchester City ve Arsenal'ın da olduğu 170'in üzerinde spor takımının yer aldığı Socios.com uygulamasında Galatasaray taraftarları fark yarattı. 2019 yılında Socios.com ailesine katılarak fan token çıkaran ilk Türk takımı olan Galatasaray, $GAL fan token sahiplerine bugüne kadar birçok deneyim ve ödüllerin kapılarını açtı. Sadece Türkiye içinde değil 70'den fazla ülkede sarı-kırmızılı kulübe desteklerini gösteren $GAL fan token sahibi taraftarlar, bugüne kadar Dries Mertens'in forma numarası, Fernando Muslera'nın kullanacağı eldiveni, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın forma dizaynı, ilk 11'in sahaya çıkış şarkısı gibi birçok farklı oylamada söz hakkı sahibi oldu.