Galatasaray yine takıldı

Galatasaray yine takıldı
Galatasaray, kendi sahasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. 60. dakikada Ndao'nun golüyle 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılılar, 62'de Babel ile skoru eşitledi. 79'da Donk kırmızı kart gördü.Galatasaray'ın bir golü...

Galatasaray, kendi sahasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. 60. dakikada Ndao'nun golüyle 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılılar, 62'de Babel ile skoru eşitledi. 79'da Donk kırmızı kart gördü.

Galatasaray'ın bir golü ve bir penaltısı VAR incelemelerinin ardından iptal edildi. Öte yandan Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 6 maçın sadece birini kazanabildi.

Mücadelenin 9. dakikasında Galatasaray'ın Mostafa ile attığı gol; VAR incelemesinin ardından, pozisyon öncesinde Babel'in topa eliyle müdahale ettiği gerekçesiyle iptal edildi. 13. dakikada ise Karagümrük'te Ndao'nun şutunda top direkten döndü.

  1. dakikada Karagümrük, Ndao'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra Babel skoru eşitledi. 79. dakikada Donk kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
  2. dakikada Galatasaray penaltı kazanırken, Karagümrük'te Balkovec kırmızı kart gördü. Hakem Ali Palabıyık, VAR'ın uyarısıyla pozisyonu bir kez daha izledi ve penaltı ve kırmızı kart kararlarını iptal etti.
    Bu sonucun ardından Galatasaray 62, Fatih Karagümrük ise 49 puana yükseldi.

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Erdinç Sezertam
Galatasaray: Muslera, Yedlin (Şener dk. 28), Marcao, Donk, Ömer Bayram, Etebo (Kerem dk. 83 ?), Gedson, Oğulcan (Emre Kılınç dk. 68), Babel, Emre Akbaba (Feghouli dk. 68), Mustafa Muhammed (Luyindama dk. 83 ?)
Yedekler: Okan, Taylan, Falcao, Halil, Saracchi
Teknik Sorumlu: Levent Şahin
Fatih Karagümrük: Viviano, Koray (Mevlüt dk. 90 ?), Roco, Zukanovic, Balkovec, Efe (Hedenstad dk. 68), Lens (Salibur dk. 59), Jimmy Durmaz, Bertolacci (Aksel dk. 59), Ndao, Sobiech
Yedekler: Aykut, Egemen, Serhat, Campi, Bora
Teknik Direktör: Francesco Farioli
Goller: Ndao (dk. 60) (Fatih Karagümrük), Babel (dk. 62) (Galatasaray)
Kırmızı kart: Donk (dk. 78) (Galatasaray)
Sarı kartlar: Mustafa Muhammed, Emre Akbaba, Babel, Gedson Fernandes (Galatasaray), Roco, Viviano (Fatih Karagümrük)