GALATASARAY’A BREZİLYALI YILDIZ

GALATASARAY’A BREZİLYALI YILDIZ
Orta sahaya takviye için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Brezilyalı yıldız Paulinho'nun transferini bitirmek üzere. Şu an boşta olan 32 yaşındaki futbolcuyla el sıkışan Sarı-Kırmızılılar,...

Orta sahaya takviye için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Brezilyalı yıldız Paulinho'nun transferini bitirmek üzere. Şu an boşta olan 32 yaşındaki futbolcuyla el sıkışan Sarı-Kırmızılılar, resmi imzaların bu hafta atılmasını bekliyor.
Çin'deki vize sorunu nedeniyle sözleşmesini fesheden ve şu an boşta olan Brezilyalı futbolcunun, Galatasaray'ın gönderdiği temsilcilerle el sıkıştığı ve resmi anlaşmanın artık çok yakın olduğu belirtiliyor.
Fatih Terim'in yeni orta saha kurgusunda çok önemli bir yere sahip olan 32 yaşındaki futbolcunun, önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye'ye getirilerek, resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Daha önce Barcelona ve Tottenham gibi devlerde de top koşturan Paulinho için, şu ana kadar toplamda tam 126 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.
Vize problemi nedeniyle 2021 yılı boyunca forma giyemeyen Sambacı'nın, fizik ve kondisyon açığını kapatması halinde, PSV Eindhoven maçlarına yetişebileceği bildirildi.
Orta sahada agresif özellikleriyle dikkat çeken Paulinho, oyunun iki yönünde de etkili bir isim.
Görev verilmesi halinde hem ön libero hem de 8 numarada oyun kurucu olarak başarılı performanslar ortaya koyan deneyimli yıldız, 56 kez Brezilya Milli Takımı için ter dökerken, 13 gol atmayı başardı.