GALATASARAY’A İTALYA’DAN YILDIZ

GALATASARAY’A İTALYA’DAN YILDIZ
Galatasaray’da gözler 11 Haziran’daki başkanlık seçimine çevrilirken, transfer konusunda da son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.İtalyan basını, Juventus’un 2017 yılında 40 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Bernardeschi...

Galatasaray’da gözler 11 Haziran’daki başkanlık seçimine çevrilirken, transfer konusunda da son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

İtalyan basını, Juventus’un 2017 yılında 40 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Bernardeschi için teklifte bulunduğunu öne sürdü. Öte yandan yeni teknik direktör konusunda da flaş bir isim iddia edildi.

İtalyan basınında çıkan haberlerde, Galatasaray’ın Juventus ile sözleşmesi bitecek Federico Bernardeschi ile ilgilendiği iddia edilmişti. Çizme’den yeni bir iddia daha geldi.

Sport Italia muhabiri Rudy Galletti, Juventus’taki macerasının sonuna gelen 28 yaşındaki İtalyan yıldıza Galatasaray’ın teklif yaptığını öne sürdü. Transfer gerçekleşirse Galatasaray, Bernardeschi’yi bedelsiz olarak kadrosuna katacak.

İtalyan futbolcunun Serie A şampiyonu Milan’a da önerildiği ancak kırmızı-siyahlı kulübün kendi profiline uymadığı gerekçesiyle transferi veto ettiği bildirildi.