GALATASARAY’DA 2. ÖZBEK DÖNEMİ

GALATASARAY’DA 2. ÖZBEK DÖNEMİ
Galatasaray'da Burak Elmas'ın idari yönden ibrasızlığının ardından girilen seçim süreci, sona erdi. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun aday olduğu başkanlık seçimi, Galatasaray Lisesi'nde yapıldı. 4459 Genel Kurul üyesinin...

Galatasaray'da Burak Elmas'ın idari yönden ibrasızlığının ardından girilen seçim süreci, sona erdi. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun aday olduğu başkanlık seçimi, Galatasaray Lisesi'nde yapıldı. 4459 Genel Kurul üyesinin katılımı ile yapılan başkanlık seçiminin sonunda kazanan belli oldu.
Seçime sarı liste olarak katılan Eşref Hamamcıoğlu, kırmızı liste Dursun Özbek ile Galatasaray Başkanı olmak için yarıştı. Galatasaray Lisesi, Tevfik Fikret Salonu'nda sayılan oyların 2206'sını alan Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılı camiada ikinci kez başkan oldu. Eşref Hamamcıoğlu'na verilen oy sayısı ise 2068 olarak kaydedildi.

Dursun Özbek, teşekkür konuşması yapmak için geldiği kürsüde gözyaşlarına hakim olamadı. Kürsüye çıkan Özbek şunları söyledi: "Değerli Galatasaraylılar, sevgili kardeşlerim, bildiğiniz gibi seçimler Galatasaray'ın demokrasi şölenidir. Çok güzel bir gün geçirdik. Herkes el ele, kol kolaydı."
Galatasaray'ın yeni başkanı, "Değerli kardeşlerim, yarın bambaşka bir gün. Yarın hep beraber olmanın zamanı geldi artık. Sizde vaadim var. Galatasaray'a sevgi iklimini getirmeye çalışacağım. Galatasaray'a barışı getirmek istiyorum. Artık barışmanın zamanı geldi. Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir şey yok. Yarından itibaren yine el ele, kol kolayız. Hep beraber Galatasaray'ı çocuklarımızın, torunlarımızın da gurur duyacağı seviyeye getireceğiz. Yaşasın Galatasaray” dedi.