GALATASARAY’DA 3-4 NOKTA TRANSFER

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 13, 2022 / 12:14

Galatasaray Kulübünde başkanlığa seçilen Dursun Özbek, futbolda 3-4 nokta transfer yapacaklarını ve takımı bozmayı düşünmediklerini söyledi.

Galatasaraylılar Derneği tarafından Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen pilav gününe katılan Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Seçimlerin Galatasaray’da çok keyifli dönemler olduğunu aktaran Özbek, “Seçimler Galatasaray’da bir şölen, bayram niteliğinde geçiyor. Dün de öyle oldu. Yaklaşık 5 bin Galatasaraylı buradaydı. Birbiriyle görüşüp, sohbet edip kaynaşanlar vardı. Bizde seçimin en büyük özelliği bu. Bugün de pilav günümüz. İki tane bayram gününü bir arada yaşıyoruz” diye konuştu.

Seçilmesinin ardından sabah uyandığında ne hissettiğinin sorulması üzerine Özbek, “Galatasaray’a hizmet için geldik. Mutluluk hissettik. Genel kurulun bizi bu göreve layık görmesi de çok önemliydi. Bundan sonra Galatasaray’a olan borcumuzu ödeyeceğiz. Hizmet yaparak Galatasaray’a en büyük faydayı sağlamak için sabırsızlanıyorum. Salı günü mazbata törenimiz var. Ondan sonra işbaşı yapacağız. Galatasaraylıları mutlu etmek, camiayı layık olduğu yerlere taşımak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top