GALATASARAY’DA 8 FUTBOLCU YOLCU

GALATASARAY’DA 8 FUTBOLCU YOLCU
11 Haziran'da yeni başkanını seçecek Galatasaray'da belirsizlik sürüyor.Sarı-kırmızılılarda 1 Haziran 2022 itibarıyla sekiz futbolcunun sözleşmesi sona erdi ve Galatasaray'ın yeni başkanını seçmeyi beklemeye başladı.Barcelona'dan...

11 Haziran'da yeni başkanını seçecek Galatasaray'da belirsizlik sürüyor.

Sarı-kırmızılılarda 1 Haziran 2022 itibarıyla sekiz futbolcunun sözleşmesi sona erdi ve Galatasaray'ın yeni başkanını seçmeyi beklemeye başladı.

Barcelona'dan kiralanan Inaki Pena, Fiorentina'dan kiralık olarak kadroya katılan Erick Pulgar ve sezon başında Brentford'dan kiralanan Halil DervişoğlU, 1 Haziran itibarıyla Galatasaray futbolcusu değil.

Sarı-kırmızılılarla olan sözleşmeleri sona eren Fatih Öztürk, Semih Kaya, Ryan Babel, Sofiane Feghouli ve Arda Turan da resmi olarak Galatasaray'ın futbolcusu değiller.

Ryan Babel, Semih Kaya ve Arda Turan'ın 11 Haziran'ı beklediği ve seçilecek yeni yönetime göre karar verecekleri öğrenildi.

Futbolu bırakıp bırakmayacağı henüz belirsiz olan ve Atletico Madrid'den altyapı için teklif aldığı belirtilen Arda Turan'ın da önceliğinin Galatasaray olduğu kaydedildi.