GALATASARAY’DA BÜYÜK OPERASYON

GALATASARAY’DA BÜYÜK OPERASYON
3 yerli transferi bitiren sarı-kırmızılılar 2 yıldız için de beklemeye geçti. Teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezondaki yardımcıları konusunda da flaş isimler gündeme gelirken kiralık oyuncularda da durum belli oldu.Sarı-kırmızılılar,...

3 yerli transferi bitiren sarı-kırmızılılar 2 yıldız için de beklemeye geçti. Teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezondaki yardımcıları konusunda da flaş isimler gündeme gelirken kiralık oyuncularda da durum belli oldu.
Sarı-kırmızılılar, sezon sonunda bonservisi elinde olacak futbolculardan Oğulcan Çağlayan, Semih Kaya ve Mert Hakan Yandaş'ın aralarında bulunduğu oyuncularla anlaştı.
Aslan, Demir Grup Sivasspor'dan Emre Kılınç ve Erdoğan Yeşilyurt'a da önümüzdeki sene Galatasaray forması giydirmeyi planlıyor.
Diğer taraftan, Galatasaray'da bu sezon kiralık olarak forma giyen futbolcuların geleceği merak ediliyor.
Sarı-kırmızılılarda Florin Andone'nin yeniden kiralanması için bir girişim yapılmayacak.
Jean Michael Seri konusunda da ısrarcı davranmayı düşünmeyen Galatasaray'da yönetim Henry Onyekuru ve Mario Lemina için ise şartları zorlayacak.
DIAGNE'NİN SATILMASI İSTENİYOR
Sezon başında kiralık olarak Club Brugge'e gönderilen Mbaye Diagne ile ikinci yarı Ajax'ın yolunu tutan Ryan Babel ise Terim'in gelecek sezon planlamasında yer almıyor.
TEKNİK HEYET GENİŞLEYECEK
Bu arada, Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş'ın geçtiğimiz günlerde istifa etmesinin ardından, yeni teknik kadronun nasıl şekilleneceği de en büyük soru işaretlerinden biri.
Deneyimli teknik adam Terim; eski öğrencilerinden Albert Riera, Johan Elmander ve sezon sonu futbolu bırakması beklenen kaptan Selçuk İnan'ın gelecek sezon heyetinde görev yapmasını istiyor.